dilluns, 16 de juny del 2008

UN ANY MÉS, OBJECCIÓ FISCAL


Aquest juny hem torna a tocar fer la declaració de renda i com ja fa uns quants anys, tornaré a fer objecció fiscal ja que entenc que es forma una part, petitíssima es cert però important, de la lluita contra els exèrcits.
Tal i com es diu en el prospecte de la CGT de Catalunya (que forma part de l'Assemblea per l'Objecció Fiscal de Catalunya) d'aquest any, l'objecció fiscal es una forma de desobediència civil amb la qual es pretén aconseguir que es respecti el dret individual a l'objecció de cosnciència a les despesses militars, a evitar que aquests diners que estan pressupostats al Ministeri de Defensa contribueixin a agumentar la maquinària de guerra.
M'han agradat força els projectes que proposa el sindicat aquest any, projectes socials i també laborals que demostren aquesta lluita per a trencar barreres entre ambdós mons en la qual la CGT de Catalunya i la seva Secretaria d'Acció Social s'hi troben plenament compromeses.
Aquest any es proposa donar suport als encausats de V de Vivienda, als encausats de la plataforma aturem la Guerra de les Comarques Gironines a la Plataforma d'usuaris i usuàries pels dos dies, endavant amb l'objecció fiscal!!

2 comentaris:

Trencant les cadenes ha dit...

És una vergonya que amb tots els problemes econòmics que està patint la societat en aquests moments, es destinin diners a l'exèrcit, i no a millorar les condicions de vida de moltes persones que ja patien per arribar a fi de mes, i que ara encara ho estàn passan pitjor. Per cert, felicitats pel bloc, m'hi passo sovint i espero algun dia assolir la mateixa calitat literaria que tens. Salut!

Pau ha dit...

Doncs si que es una vergonya, l'objecció fiscal es un petit pas però per alguna cosa es comença.
Gràcies per les felicitats però no n'hi ha per tant!