dimarts, 7 d’abril del 2009

Horta per partida doble


Aquest cap de setmana passat hem tingut dues racions d’Horta de Lleida. D’una banda amb l’Assemblea Territorial Oberta de la CUP que hem dut a terme al local dels veïns i veïnes de Marimunt i de l’altra el diumenge, amb la caminada per l’Horta organitzada pel Centre Excursionista.

El dissabte gent de les assemblees locals de Torà – Biosca, La Vansa i Fórnols, Balaguer, Lleida, del nucli de suport de la Plana d’Urgell, simpatitzants de la CUP i una nodrida representació de l’Assemblea de Joves de Lleida vàrem realitzar una reunió amb posterior cassola de tros boníssima (gràcies Eves i Teresa) i un partidet de futbol que va deixar en evidència uns quants, els uns per les nul·les habilitats esportives (en els quals m’incloc) i els altres per la baixa forma (quins anys aquells en que el Vilalta era jove o el Ferran va formar part del mític equip de l’Ocell Negre).

El fet d’organitzar l’Assemblea Territorial a l’Horta respon a la voluntat de la CUP en la defensa del territori i en el cas de Lleida, per la defensa de l’Horta i contra el seu esquarterament.

El diumenge vam decidir anar a la caminada popular que el Centre Excursionista de Lleida havia preparat. Uns i unes (alternativament) amb la Blau a l’esquena i els altres amb l’Iu al davant vam recórrer els gairebé 9 quilòmetres que segueixen el camí del riu fins Albatàrrec i vam tornar fins al parc de l’aigua. Una bona manera de conèixer l’Horta i els valors que conté, un passeig agradable i suau enmig dels fruiters en flor.

En definitiva, Horta per partida doble, ara, quines agulletes el dilluns!

3 comentaris:

Adam Majó ha dit...

Benvolgut Pau,
Això de l'horta i els Parcs agraris ens interessa, aquí a Manresa; potser podríem venir un dia i ens ho expliqueu en calma i In situ. De cara a la tardor. Ja en parlarem.
Salut

Josep A. Vilalta ha dit...

A veure si et queda clara una cosa, amiguet poca-solta: jo sóc més jove que tu (o si més no fa més temps que en sóc); també en l'àmbit de la joventut la veterania és un grau!

Ah, i sort que reconeixes que això de l'esport no és lo teu; de fet les úniques notícies teves relacionades amb el món de l'esport són les desfilades de l'U de Maig amb la bandera aquella de l'Osasuna...

Apa, salut i (molta) paciència

Anònim ha dit...

Osasuna Indar Gorri