dimecres, 25 de juny del 2008

Dos anys d'AJLL, una bona notícia.


El dissabte 28 de juny l'Assemblea de Joves celebra el seu segon aniversari amb una festa on hi hauràn els imprescindibles bastoners del pla de l'aigua, un acte polític i un concert a la plaça del dipòsit, al casc antic de LLeida.
I es que de ben segur que aquest any també ha donat per molt, per defensar el Roser, per lluitar contra la llei d'extranjeria, contra la simbología feixista que encara queda a la nostra ciutat i que el paer en cap es nega a retirar, contra l'homofòbia, a la defensa del dret a l'habitage amb la seva campanya "aquí no hi ha qui visqui" i per a moltes d'altres coses que segur que hem deixo, i es que també aquest segon any no s'han pogut estar quiets.
L'Assemblea de Joves ha demostrat, en aquests dos anys, gran una capacitat de mobilització i maduresa política realitzant campanyes i accions sense descuidar-se de la formació política, els i les seves militants han estat treballant colze a colze amb la resta dels moviments socials i organitzacions polítiques amb voluntat transformadora de la nostra ciutat, donant vida al Casal, col·laborant amb la CUP o la Maranya.
Penso que a la gent de la CUP ens fa força il·lusió veure crèixer i consolidar-se aquest projecte que ha de ser una part important del nostre futur polític. Es de justícia felicitar-los en aquest aniversari i encoratjar-los a seguir endavant.
I diumenge, l'Assemblea Nacional de la CUP a Manlleu!!
Per cert, el programa és:
DISSABTE 28 DE JUNY: JOCS, BASTONERS, SOPAR, ACTE POLÍTIC, CONCERT... i més!
2on aniversari de l'Assemblea de Joves de Lleida
Dissabte 28 de juny a la Plaça del Dipòsit de Lleida (Casc Antic):
19:30 Jocs populars per petits i gransActuació de la Colla Bastonera del Pla de l'Aigua i obertura de barres
21:30Sopar[de la millor paella valenciana de ponent]Acte polític i presentació de l'anuari "Balanç de lluita juvenil 07-08"
de 23h a 3hconcert gratuït amb La Terrasseta de Preixens [patxanga-rumba]Camarada Kalashnikov [HC, Vilafranca del Penedès]Mall [HC, Bellpuig]
desprès, punxa-discs

1 comentari:

Anònim ha dit...

La gent que heu estat aquest dos anys al nostre costat i amb la qual em tingut el plaer de treballar (i discutir) sens dubte ens enriqueix i ens dóna il·lusions per seguir en la lluita tots i totes colze a colze. La gent de la CUP, la Blanca, l'Esther i el Carles que ens han tret uns quans "marrons", el Josep Manel amb les sessions de formació, el Xavier Barberà què és un d'aquells impresidibles que deia Bertolt Brecht, a tots vosaltres moltes gràcies per l'ajuda i l'exemple!