diumenge, 26 d’octubre del 2008

Tots junts


El proper dimarts diverses organitzacions, casals i col·lectius de Ponent anirem a les 19:00 davant de la Paeria en solidaritat amb els companys i companyes de Girona encausats per la crema de fotos del rei per l'Audiència Nacional.
Organitzacions del que es coneix com l'Esquerra Independentista i d'altres amb sensibilitats mes llibertaries ens concentrarem a la plaça de l'Ajuntament. La gent de la CUP ens trobarem amb la gent de Maulets, de la SEPC, del Casal Ocell Negre, del Casal Pere III, de l'AJLL o de la Maranya per protestar contra aquestes imputacions i per deixar clar que allí on volem anar es cap a la independència, que cada cop son mès i que ja no ens fan por.
Manquen col·lectius que caldria que hi fossin com els targarins perque vull! o la gent de a les trinxeres que ja han mostrat en diverses ocasions la seva solidaritat cap als encausats i que, de ben segur, si no estan al cartell es únicament per problemes de temps i comunicació.
Ens queda molt i molt camí vers la unitat popular però actes com aquest que uneixen diferents sensibilitats en una mateixa lluita en son un petit pas.