divendres, 26 de juny del 2009

Tres anys de bones noticies



El dissabte l'Assemblea de Joves de Lleida celebrarà el seu tercer aniversari sota el lema "el jovent propaguem el socialisme"a la pista de futbol del carrer Panera, en ple casc antic , on han preparat un campionat de futbol, un sopar de pica-pica, la presentació de l'anuari "balanç de lluita juvenil 08-09" i una actuació musical.

L'AJLL realitza una feina imprescindible per enfortir el moviment des de la base, els companys i companyes de l'Assemblea de Joves realitzen una tasca constant de denúncia i mobilització i també, cal dir-ho, una tasca que lluny de quedar-se en únicament en la reivindicació es també propositiva oferint respostes i solucions a, per exemple, la regidoria de joventut o participant en la confecció del programa electoral de la CUP en les anteriors eleccions municipals.

Aquest any han estat sotmesos, sense cap mena de dubte, a una repressió per la seva acció política que els ha portat al jutjat en diverses ocasions a la que han respost amb mes mobilització i mes lluita demostrant que no tenen, malgrat tot, la intenció de callar ni d'estar-se quiets i quietes. Una repressió que no els ha pogut aturar i contra la que compten amb la solidaritat, ajuda i recolzament del conjunt de l'Assemblea de la CUP de Lleida.

La CUP i l'AJLL anem en la mateixa direcció i som part indestriable del mateix projecte, un projecte d'alliberament nacional i transformació social. Es per això que aquests 3 anys d'AJLL son una molt bona notícia pel conjunt de l'Esquerra Independentista de Lleida i una esperança de futur.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Toma karaoke!