dimecres, 26 de novembre del 2008

Aturem la roda de carro


Les forçes fosques i reaccionaries que amenaçen la Coronela es fan sentir cada cop amb mes insistència, el seu alé i la seva olor a tancat i vell es començen a escampar pel local com boira espessa entre els munts de runa.
Cal evitar que el projecte nou, fresc i vital es converteixi amb el rebedor d'un padrí, amb tapet de ganxillo, mobles ratats i figuretes de porcellana pels punxons dels caragols sobre la tele, es hora de fer un pas valent, un pas cap una vertadera gastronomia d'alliberament.
Es l'hora de lluitar contra l'amenaça de la reacció, cal evitar la roda de carro penjada del sostre (tal i com insinua el cap d'obra amb la seva mirada d'escurçó), la forca penjada de la paret i per damunt de tot, el mural de la Lleida del segle XV a la paret.

Ho podem evitar, es l'hora de votar i no eludir responsabilitats: http://www.lacoronela.blogspot.com/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

D'un reaccionari consumidor de gazpacho no es pot esperar res. Ni armant la contra podràs acabar amb els fonaments històrics de la gastronomia d'alliberament.

Antigazpacho sempre!

Ferran de Plateria

Anònim ha dit...

Tens raó, la roda que hi posem ha de ser la del darrer model d'un Toyota Corolla, d'un Honda Civic, o d'un Suzuki Vitara. Quedarà de conya fent conjunt amb la decoració minimalista japonesa...