dijous, 1 de maig del 2008

1 de maig a Lleida


Aquets any ens hem reunit unes 150 persones en la manifestació convocada per la CGT de Ponent sota el lema "només hi ha un camí: dignitat i lluita". La mani ha fet el recorregut habitual, de la plaça del treball a la plaça Sant Joan passant per la Rambla de Ferran i pujant pel carrer Santa Marta.

El que trobo força interessant d'aquesta mani es que ens trobem totes i tots els qui estem en moviments socials, partits o organitzacions sota el denominador comú de l'anticapitalisme. Ens trobem (amb les polimilitàncies habituals) gent de CGT, de la Maranya, de l'Assemblea de Joves, de la CUP, de la CNT, inmigrants en la lluita de papers per tothom, okupes, en definitiva, un ampli ventall amb bona sintonia que no es mes que un reflex del treball comú que es realitza en diversos temes en la nostra ciutat.

Aquest any ha estat be que hi ha gent que s'ha motivat força amb el tema del Franki (es una animalada, pero vist lo de, per exemple, Arrasate, ja no m'extranya res), han fet una pancarta i han anat fent accions al llarg de tota la mani.

Després, seguint la tradició iniciada anys anteriors amb el CSO "La Gàbia", hi ha hagut dinat al CSO "La Chispa", una altre bon exemple d'aquesta infectació que tant li agrada al Jordi Martí (http://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69).