dissabte, 24 de maig del 2008

Blocs de Ponent o Ponentesfera



Aquesta setmana s'ha posat en funcionament la lleidaesfera, un portal de vilaweb on es poden trobar diferents blogs de les terres de ponent. Hem sembla una iniciativa interessant on es pottrobar blogs diversos des de literaris com el http://ilerdamvideas.blogspot.com/ o d'altres mes polítics o fins i tot un dedicat exclusivament a les fumigacions d'avions militars sobre Lleida http://chemtrailslleida.wordpress.com/.

Penso, però, que el nom es desencertat. Si realment i tal i com es diu en la seva presentació, aquest espai preten ser "directori de blocs, en què per primera vegada es posen en comú i amb vocació d'unitat territorial més de cinquanta blocs de Ponent" es absurd que el centralisme que sempre critiquem a Barcelona ara l'exportem aquí.

Es també il·lògic, que si aquest espai neix amb aquesta vocació d'unitat territorial excloem aquells altres blogs de la franja que poden perfectament estar dins aquest directori si així ho desitjen.

En tot cas aquesta discussió va lligada també al debat endagat mitjançant una moció del PP a l'Ajuntament de LLeida reclamant que la vegueria es digués de Lleida (moció votada favorablement per tots els grups de l'Ajuntament de Lleida). http://lleida.cup.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=253&Itemid=1

Hem sumo, doncs, a la campanya iniciada pel Miqui http://entrerunes.blogspot.com/2008/05/lleidasfera-o-ponentesfera.html en defensa del canvi de nom del blog per un altre que ens inclogui a totes i tots.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amiguet, ja m'explicaràs això de les fumigacions militars, ho he trobat apassionant...

Endavant les atxes!

Pau ha dit...

Company,
En primer lloc no tinc amics, els amics son pels dèbils.

En segon lloc me'n alegro que te'n adonis de la profunda càrrega anticapitalista i transformadora de la lluita contra les fumigacions militars, et recomano la lectura diaria del blog en qüestió.

Anònim ha dit...

Amiguet i doctor, així ho faré !

De fet, el component revolucionari de la lluita antifumigacionista de l'imperialisme espanyol és impressionant i ens pot dur a una prospera i anhelada aliança estratègica amb el moviment d'emancipació ufòleg, psicofònic i paranormal.

Aturem les fumigacions militars,
ansulfatar normal no és cap delicte!

Unknown ha dit...

Interessant aquesta idea! De fet lo de "terres de Lleida" te una aire provincià....